Vad gör en bra pokerspelare?

Australia

23hilariacrush

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  N/A

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  21. August 2023

 • Total Views

  75 Views

Report Employer

About Us

Jag har spelat en hel del av dessa "deep-stackers", och de är bara inte för mig. Om att lära sig ett spel tar lång tid och många människor redan känner till grunderna i det här spelet väl, tror jag ofta att att lära sig det här spelet kommer att vara ett slag. Så vad ska du leta efter i ett pokerspel innan du bestämmer dig för att börja lära dig det? Här är mina överväganden: Finns det en tydlig inlärningsväg?

Även om jag blir bra på det, skulle jag förmodligen förlora de flesta av de spel jag spelar eftersom min förståelse för spelet är bara så bra. Du kan spela andra pokervariationer som Razz eller Stud, med samma strategi. Varje spel har olika regler och funktioner, men det fungerar fortfarande på samma sätt. Detta är bara en hand av Texas hold'em. I stället vänta tills de första stadierna av spelet att komma in och sedan spela ut det.

Pick den bästa tiden att komma in i spelet. Du kommer snabbt att lära dig vilka spelare som är bra, vilka som är dåliga och vilka typer av kort de spelar. Det är en dålig idé att dyka upp tidigt till ett kortspel, eftersom det inte tillåter dig att lära dig de andra spelarna eller lära sig spelen. Kom ihåg att den bästa insatsen är att ta en bit tårta och satsa på en jämn split. Ett bra sätt att förbättra din övergripande skicklighet vid vadslagning är att satsa på spel där du tror att du kommer att vinna större delen av tiden.

Om du måste spela en hand mindre ofta eftersom du redan har hela stacken eller du spelar med en lägre stack, se till att du är bekväm att ringa på svagare händer samtidigt som du är försiktig med dina starkare händer. Tilt uppstår när du utför en av följande åtgärder: Be en spelare att läsa kortet, och berätta sedan vad det är. Få dina motståndare på tilt. Be en spelare att gissa vilket kort som är ansikte mot ansikte Det finns mycket variation mellan de typiska stilarna.

Vilken typ av spel ser jag i genomsnitt? Andra väntar och ser. Jag föredrar att spela någon som kommer att försöka minimera sin risk, så att han kan komma framåt på lång sikt. Vissa spelare blir bara stora när de håller kort, som de som sätter på 50. Du kommer att se detta hända ofta med andra former av poker, klassiskpoker.com som Omaha hold'em, men det är inte alltid fallet. I de flesta spel kommer alla spelare att lägga lika mycket pengar i potten.

Till exempel i Razz bestäms pottvinnaren av mängden pengar som hålls av varje spelare när det inte finns några fler satsningar.

Ready To Get Started

Hire a freelancer, get a job or post a service.