Hoe speel je poker?

Australia

2clever4u310

 • 00

  Projects

 • 0

  Followers

 • Department

  N/A

 • Number of Employees

  N/A

 • Member Since

  11. September 2023

 • Total Views

  219 Views

Report Employer

About Us

Dit betekent dat ze ervoor kiezen om te blijven wedden met bepaalde handen na het verliezen en worden geroepen wanneer ze een draw hebben, of soms een grote set plus een grote draai. Stel bijvoorbeeld dat er 100.000 chips op de tafel staan en je 100.000 chips verhoogt tot 300.000 chips. Sommige mensen zullen handen vellen zoals AK10, KJ10, AJ10 en zo verder. Bijvoorbeeld, veel spelers zeggen dat ze het kunnen spelen als een draw. Aangezien je J88 vouwt, moet je een reeks handen vullen om je lijn te vullen zonder te veel te missen, maar in het algemeen zal je waarschijnlijk wat kleine paar/kleine rechte (zeg, AQ naar AJ8 enzovoort) handen vellen.

Aangezien de pot 3BB is, noemen we het een 3x1 BB raise, of 3 Big Blinds voor 1 Big Blind, op een 50-100% gevouwen lijn. Ook wanneer ik "standaardlijn", "standaard inzet" of een soort "lijn" verklaring maak, bedoel ik specifiek een impliciete fold in poker door handen te spelen voor geld. De meeste mensen zullen die handen niet vouwen, maar ze zullen J88 in plaats daarvan vouwen. Kunt u de regels van het spel te volgen. Je moet weten hoe je een goede hand uitvoert. Je moet weten hoe je een trek of een stud moet spelen.

Je moet weten hoe je een slechte hand kan spelen. Je moet weten wanneer je moet bellen en wanneer je moet vallen. Dat betekent dat je moet weten hoe het spel wordt gespeeld. Je moet weten wanneer je moet vallen. Je moet weten hoe je beslissingen moet nemen wanneer je kortzichtig bent en wanneer je dat niet bent. Je moet weten wanneer je moet wedden en wanneer je moet checken. Wat je ook zoekt, hoe specifieker je bent, du.poker-files.com hoe gemakkelijker het is om die vragen te beantwoorden.

Je zou kunnen vragen wat het over mij is dat je vervelen, of je zou kunnen vragen wat je van me houdt, of je zou kunnen vragen wat je niet leuk vindt aan mij? Als je je comfortabel voelt, word je specifiek. Het is eenvoudig: ga een paar minuten zitten met een nieuwe speler, bij voorkeur in een privé-game. En zodra je hun persoonlijkheid voor je hebt, kun je die persoon beginnen te onderwijzen. Hoe kun je dat doen met poker? We zullen ook praten over de kracht van de beste hand die je kunt hebben op basis van positie.

Zoals hoeveel chips te gaan samen met een gegeven hand bereik. Tegelijkertijd wil je het misschien veiliger spelen als je groter blind bent omdat je nooit een monsterhand kunt hebben, maar je kunt in goede handen zijn dat het niet uitmaakt hoe groot je blind is. Een flush kan drie outs nemen om te winnen, of een rechte kan één nemen.

Ready To Get Started

Hire a freelancer, get a job or post a service.